Categories:

Vandaag gerommeld in huis, ieder kon lekker zijn of haar ding doen.

Merle heeft zich vermaakt met badderen, het verzorgen van haar poppen, zingen, dansen, het maken van mooie tekeningen voor haar vrienden op school, oma (die over een aantal weken ook over zal komen) en voor papa, mama of Jilles.

Jilles had, al een aantal weken, de wens om een tijdlijn te maken over de evolutie theorie. En dus is zijn wens in vervulling gegaan.

Tijdlijn(en)

Daarnaast vonden papa en mama 😉 ook nog wel dat het tijd was voor wat klusjes die nu steeds meer prioriteit begonnen te krijgen, zoals het maken van het brandalarm (die hield er een paar weken geleden mee op) en dus hebben we een nieuwe gehaald. Het mooie is dat we, in Canada, op zondag gewoon een winkel kunnen bezoeken. Hier bestaat de ‘zondag’ zoals in Nederland niet.

Enne… De auto was heel hoog nodig toe aan een grondige wasbeurt. Dat is ook grappig om, na bijna vijf maanden, meegemaakt te hebben. Dat gaat als volgt: Geld betalen bij de kassa waar je dan een bonnetje met een code krijgt die je in moet tikken bij een automaat voor de wasbox. Nou dat is nog niet zo anders, maarrr… je hebt één stang, deze cirkelt om de auto heen, waarbij de eerste ronde een waterbeurt is, even wachten… dan een ronde met drie verschillende kleuren zeep, even wachten…. en dan opnieuw een waterronde. En tijdens uitrijden droog blaast en dan is de googeltruc dat de auto…. Jaja… zonder borstels toch schoon geworden is! 😳 Thuis nog even stofzuigen aan de binnenkant.

Eens kijken hoe lang de auto er als nieuw uit blijft zien🙈 wij denken met deze weersomstandigheden dat we hier een mooie taak aan kunnen blijven hebben. Ach, we zien het wel! 😉

Tags:

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading