Categories:

Waar het vorige week één keer is gelukt, deze week is het Chantal gelukt om twee avonden in de week naar skigebied ‘Glen Eden’ te rijden! Het was wat ijzig op de pistes, maar dat mocht de pret niet drukken. 😉 ⛷🎿

Chantal’s sport avond.

Na vier dagen school, hadden de kinderen afgelopen vrijdag ijs/ sneeuw vrij! Wat een straf! 😉 Een laag van 20 cm erbij! Die vermaakte zich enorm op de berg sneeuw voor het huis, dat ging van ‘aapje spelen’, naar glijden met de slee, naar sneeuw scheppen met de ‘shovel’, enz, enz.

Jeroen is op deze vrijdag, na het uitgraven van zijn auto, naar zijn kantoor vertrokken om zijn laatste dag van deze werkweek te voltooien.

Waarom naar de sportschool als we op deze manier onze spierballen kunnen kweken.’💪

Er waren collega’s over vanuit Nederland, waardoor er voor Jeroen, zowel deze avond als de avond ervoor, etentjes op de agenda stonden.

Zaterdag is Jeroen, samen met één van de collega’s uit Nederland en zijn baas, naar de Niagara Watervallen gereden. En natuurlijk moest er wel onderweg gestopt, geproefd en ingeslagen worden bij enkele winery’s!

Het blijft iets magisch!
Proeverij

Die avond hebben we met elkaar afgesproken bij de baas van Jeroen, om Thais te eten.

Zondag hebben we, na een rustige ochtend, Jeroen’s collega uit Nederland meegenomen voor een Tour door Toronto. We hadden bedacht dat het leuk zou zijn om de ‘hop on, hop off’ bus route te rijden. Na dit bedacht te hebben is Jeroen maar liefst ‘29 adressen!’ gaan invoeren in de navigatie… Om er vervolgens onderweg achter te komen dat er wegen afgezet zijn vanwege de truckers demonstratie! 😳🙈😂

Helaas navigatie… Deze straat mochten we niet in…

Agh… we zien het maar zo: ‘We hebben een goede indruk van het geheel.’ 😉

Royal Ontario Museum
Collective Arts Wall
Church of the Redeemer
OCAD university

Op naar morgen “Family Day” wat betekent ‘Een vakantiedag om mensen rust te geven van werk en tijd te besteden aan het gezin/ familie.’

Nou dat gaan we zeker doen! Alhoewel?!?…. Jeroen gaat ‘s morgens, om 8 uur met de auto, met twee collega’s richting Danville, Amerika. Daar zal hij t/m vrijdag zijn werkzaamheden verrichten. Wij zeggen: “Tot volgend weekend!”

Tags:

6 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading