Categories:

Op maandag (Wat even ontgaan was, was dat we besloten hadden op Family Day te vertrekken 🙈) vertrok Jeroen, met twee collega’s, met de auto naar Danville, Amerika.

Jeroen heeft gebruik gemaakt van deze luxe door achter in de auto door te werken, gelukkig geen last van wagenziekte😉, aangezien het de vraag was of alle materialen voor een demonstratie display (product opstelling) op tijd aanwezig zouden zijn…. Er moesten nl. nogal wat materialen uit Mijdrecht, Nederland, komen om tijdens deze dagen demonstratie materiaal op te bouwen en dus de tijd nuttig te kunnen besteden. Maar gelukkig is uiteindelijk na elke dag de druk op de ketel te houden, het meeste op tijd aangekomen met de luchtvracht.

De luchtvracht kwam wel aan op Dulles International AirPort in Washington… Nog steeds Amerika maar wel een kleine 5 uur rijden en dus ook weer 5 uur terug… een echt Amerikaanse ervaring: een U-Haul! 🚚 ✅

U-Haul!

Enne. een klein weetje: Highway 66 is geen Route 66!

Route 66? Uhm… nope helaas.

Zoals op de foto’s te zien is, werd er in een ruimte in Danville waar de productie en magazijn locatie is, gewerkt om een demonstratie ruimte in te richten.

Demonstratie display

Afgelopen week is hier dus tijd besteed om stellages op te bouwen, zodat gedemonstreerd kan worden hoe diverse buizen op verschillende manieren met meerdere soorten beugels vastgezet kunnen worden.

Daarnaast zijn er klanten ontvangen die product training en een rondleiding kregen aan de hand van presentaties en de displays die de dag ervoor geïnstalleerd waren.

Is er nog iets van de omgeving waargenomen? Nou, niet specifiek een plaats o.i.d. Maar wel onderweg herten en sneeuw en heel veel roadkill en, en, en😉

Tags:

4 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading