Categories:

Vandaag is het ‘Pancake day’! En de Dutchman mocht de pannenkoeken bereiden, want A. Waren diverse mensen er nieuwsgierig naar of B. Was het van een eerder moment zo erg geslaagd lekker, dat ze dit nog wel een keer wilden ‘proeven’! 😉

Er is eerder een pannenkoeken party geweest bij ons thuis met Chantal haar ouders, waarbij we naast hen ook de baas van Jeroen en zijn vrouw hebben mogen ontvangen. Op die avond ging niet alles op en dus bracht Jeroen de pannenkoeken de volgende dag mee naar zijn werk. Dit werd zo enthousiast ontvangen, dat dit eigenlijk proefde naar meer!

En zo was Jeroen vandaag de ‘klos’! Na een boodschap de vorige dag, ging Jeroen vanmorgen afgeladen met vier boodschappentassen (beslag + ingrediënten, fruit, ijs, overige beleg voor op de pannenkoeken, drinken, pannen, keukenmachine) om 7.15 uur van huis.

Na 2 uur bakken, 3 pakken pannenkoekenmix (leuk woord voor galgje 😉) er doorheen, voor de variatie pannenkoeken met kaas, bacon, appels en ‘gewone’ klaar gemaakt.

En zo was de eindstand: OPPERDEPOP! 😳

Het mooie was, hier hadden we wel rekening mee gehouden. En dus stond Jeroen ‘s avonds een vierde pak pannenkoekenmix weg te bakken voor het gezin!

En dus zo was er een goed geslaagde “Pancake Tuesday” party!

Tags:

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading