Categories:

1 april 🎶 kikker in je bil, die er nooit meer uit wil! 🎵

Grappendag oftewel een dag waarop je iemand voor de gek houden mag!

Enkele leuke weetjes en diverse theorieën over ‘1 april’: – ‘Aprilvis’: de goudvis wordt vaak gezien als mascotte van 1 aprilgrappen. -de 1 aprilgrap wordt al eerder vermeld in een Franse bron uit 1508. -De eerste vermelding in een Nederlandstalige bron dateert uit ca. 1560 te Brugge, een gedicht van de rederijker Eduard de Dene. – De 1 aprilgrap is volgens een andere theorie ontstaan uit een vroeger middeleeuws festival: het feest van de zotten. Opgezocht op Wikipedia.

Chantal had in de ochtend nog contact met Nederland. Hier waren de ‘1 april’ grappen al in volle gang! En zo kwamen we op een idee!

Voor een mooie aanvulling brak Chantal (per ongeluk) nog een wijnglas aan diggelen. 🥴😤 Maar goed, zo konden we papa/ Jeroen goed voor het “O’tje” nemen.

Bye bye wijnglas…

Het was even timen wanneer hij thuis zou komen van zijn werk. Maar met een filmpje van YouTube van 24 uur met als zoekopdracht “televisie scherm barst” moest dit goed komen.

1 april grap voor papa!

Met een inleiding van “We kunnen het geld momenteel beter sparen en minder leuke dingen doen momenteel… en ik vertel het liever als je thuis bent… en het lijkt wel of de barsten vandaag erbij horen… vanmorgen een wijnglas en nu…. 😭😢🥺”

Kwam meneer thuis als de rust zelve… liep rustig naar de TV toe… keek er eens naar… voelde er eens aan…

Zei daarna “Ik voel gaan barst, hoe kan dit? Wat hebben jullie ermee gedaan?“

De kinderen konden niet wachten om de 1 april uitspraak uit te spreken waarna Jeroen heel hard moest lachen. En zei: “Jeetje, dit is wel een goeie! Hoe kom je daar nou aan?!?”

Heel hartelijk dank voor dit leuke idee, Dieuwertje! 💪👌

Tags:

6 Responses

  1. Om bij de kikker te blijven: koele kikker die Jeroen. Maar jullie hadden m mooi te pakken. 😂😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading