Categories:

Dit weekend rustig aan gedaan, beetje gerommeld in huis, huishouden bijgewerkt, uitgebreid gebadderd, spelletjes gedaan, Poutine recept uitgeprobeerd.

Het Grote Vergeet-Ons-Niet Spel
Clever

We horen jullie denken, “Wat is Poutine?” geciteerd uit ‘Wikipedia’: Poutine is een gerecht bestaande uit friet bedekt met stukjes wrongel, gedrenkt in jus en eventueel nog extra ingrediënten. Het is een typisch Canadees gerecht en het geniet vooral grote populariteit in Quebec waar het wordt gezien als het nationale gerecht. Het is een populair fastfoodgerecht in Canada.

Laten wij dit wel eerder ergens geproefd hebben, maar die slappe frietjes niet te eten vinden….

Dit bracht ons op het idee om dit recept eens op internet op te zoeken en zelf te gaan maken, zo vers met een lekkere topping, dan smaakt dit nog zo gek nog niet! 👌

3 soorten Poutine toppings (Pulled Chicken, Mushrooms en Fried/ Scrumbled Egg)

Vanavond Jilles maar eens een test laten doen vanwege buikpijn klachten, wat snotteren en zich wat slap voelen. Bijzonder maar waar😳 aangezien hij het minste van huis is en daardoor niet veel in aanraking komt met anderen is hij toch de laatste bij wie we covid zouden verwachten.

Maar goed…. Onze kleine grote jongen is ‘positief’ en dus is Merle ook genoodzaakt thuis te blijven. Er liggen al schoolopdrachten klaar om morgen aan de slag te kunnen. 💪

En Jeroen? Die gaat aan het werk op kantoor. Zolang er geen klachten zijn en je gevaccineerd bent t/m ‘booster’ is er alleen de regel dat je een mondkapje op moet doen.

Tags:

8 Responses

  1. O jee jullie moeten er ook aan geloven, hopelijk blijft het bij Jilles en is hij er niet al te ziek van. Sterkte ermee! Verder ziet het er als een relaxed weekend uit!

  2. Oh neeee! Beterschap voor Jilles! Hopelijk knapt hij snel op. Leuk om te zien dat Het-Grote-Vergeet-Ons-Niet-Spel gebruikt wordt 😁

  3. Wat een pech!! En wat jammer dat hij nu ook morgen niet naar pianoles kan! En dat Merle nu vanmiddag ook haar balletles mist!
    Ik hoop dat Jilles weer snel beter is.

  4. Oh dat is sneu, inderdaad niet verwacht dat Jilles Corona zou hebben, sterkte in de strijd met z’n allen, dat hij maar gauw opknapt en de rest van de family geen klachten krijgt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading