Categories:

We hebben het weekend gekozen onszelf meer rust te geven. Vorig weekend was best heftig met alle bezienswaardigheden en volle agenda.

Zaterdag hebben we wat huishoudelijke taken voltooid en de auto van onder tot boven schoon gemaakt. De kinderen vonden het geweldig om zich buiten met zand, water en wat insecten bezig te houden. Daarna is er nog wat gewandeld in de buurt en zijn er speeltuinen bezocht en hebben we buiten gezeten, kletspraatjes gemaakt met buurtgenoten. Het was nog wel wat fris met 11 graden.

Zondag opnieuw nog wat huishoudelijke taken hervat (zoals een vouwgordijn, waarvan de touwtjes waren versleten en we dus één kant niet meer omhoog kregen. We vonden het toch wel beetje gek om een schuin hangend vouwgordijn te laten hangen 😉) We hebben opnieuw weer een speeltuinen wandeling in de buurt gemaakt en op de terugweg hebben zowel Jilles als Merle nog even ieder met een klasgenootje kunnen spelen.

Deze middag nog wat BBQ boodschappen gedaan en hebben we in de supermarkt van een medewerker een biologie les over kreeften gekregen!

Kreeft van dichtbij bekijken in de supermarkt! 🦞

Vandaag mocht het met een zonnetje dan wel 11 graden worden, maar de gevoelstemperatuur was hoger en daarom vonden we het allemaal een goed idee om buiten te eten en tja… daar kan dan een BBQ maaltijd niet aan ontbreken!

BBQEN

Omdat morgen Chantal haar verjaardag is, hebben we, nadat de kinderen op bed lagen, een kleine voorbereiding op de verjaardag van Chantal gedaan; nl. het bakken van een appeltaart!

Tags:

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading