Categories:

Afgelopen donderdag op vrijdagnacht begon Merle meer te hoesten, niezen en ze had een loopneus. Vrijdagochtend getest, uitslag negatief. Dan denk je, je kunt naar school…. Maar helaas, hier hebben ze de regel om dan de test nogmaals te moeten doen binnen 24-48 uur. Pas dan mag je weer “op vrije voeten”…..

Dus vrijdag hebben we voor zowel Jilles als Merle homeschooling gegeven, maar natuurlijk ook bijtanken tussendoor met zelf wat spelen en knutselen.

Zaterdagochtend is iedereen begonnen met wat eigen tijd. Totdat er aangebeld werd door een buurman met de vraag of we ‘s middags op een verjaardagsfeestje wilden komen van een buurjongen!

Na geslaagd te zijn voor een cadeautje, een belletje naar NL, zijn we onze ‘verre reis’ voor een verjaardagsfeestje gaan afleggen. Wel hooguit 10 hele stappen verwijderd van ‘the big party’! En wat voor 1, genoeg te eten, disco muziek met als klapper van de dag Spiderman op bezoek! Dat was natuurlijk heel indrukwekkend. De kinderen hebben wat Spiderman technieken geleerd en via een tatoeage (kinder-plak-plaatje) extra kracht gekregen om zichzelf sterk te houden 💪 daarna nog de taart en cadeautjes voor de jarige job. En zo gingen we met twee enthousiaste kindertjes weer 10 hele stappen terug naar huis!

Op de foto met Spiderman!

Zondag MOEDERDAG! Na een heerlijk ontbijt op bed voor mama en wat gemaakte knutsels werd het tijd om in actie te komen.

Moederdag cadeautjes!

Want… Jeroen gaat zich vanaf vandaag klaar maken voor een hele grote zakenreis naar, jawel… hou… je… vast…:

Dallas, Minneapolis, Amsterdam, Dubai, Mumbai, Amsterdam en retour Canada.

We hebben Jeroen weggebracht naar het vliegveld (Toronto Pearson Airport) en we zijn daarna doorgereden naar een verjaardagspartijtje waar Merle voor was uitgenodigd. In deze tijd hebben Jilles en Chantal een wandeling gemaakt naar Bronte Creek. ‘Kijken of er al vissen zwemmen’, maar helaas😉, niet getreurd want er waren wel vlinders, vogels, rups, eekhoorns en hazelworm te zien!

Verjaardagsfeestje 2 voor Merle in 1 weekend! 💪
Wandelen / Struinen bij Bronte Creek!
Ons vast kiekjes uitzichtpunt over de Bronte Creek!
Rups 🐛
Eekhoorns 🐿 en vogels!
Paardenbloemen!

Jilles, Merle en Chantal zullen de komende 1,5 tot 2 weken met z’n drieën zijn. Toch worden deze dagen nog onderbroken door familiebezoek van (o)pa en (o)ma. Kortom, genoeg gezelligheid voor de boeg!

Tags:

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading