Categories:

Na afgelopen week toch een pittigere week te hebben gehad… een van de kinderen werd verkouden… hoesten als een zeehond, verstopte neus… vervolgd door een loopneus en alsof dat nog niet genoeg was kreeg het kind ook nog koorts…. En dat met ruim 30 graden overdag! Tja… gelukkig hebben we hier een kelder, wat dan heerlijk is met deze temperaturen.

En kind nummer 2, daar konden we dan wel op wachten 😉, begon ook als een zeehond te hoesten…. En kreeg een verstopte neus…. En dat precies als je wilt gaan slapen…. Tja dat zijn de minder leuke dingen…

Diverse keren getest op COVID-19, maar er bedacht zich een ander virus… jawel virus nummer ….?!?🤪 die het gezellig vond om huize Oosting onveilig te maken! 😉

Maar goed.. beter nu, dan over 1,5 week als we terug vliegen naar Nederland.

Dus afgelopen week veel geslapen, gelegen, televisie gekeken, en rustig gespeeld in de tuin.

Afgelopen week had de dansschool, waar Merle ballet les heeft, een introductie van alle dansen die ze aanbieden. Dat hield in dat je mocht komen om gratis diverse dans stijlen te komen uitproberen. Jazz, ballet, tap en hiphop! 💃🩰🕺Voordat bovenstaande ellende begon, hebben zowel Jilles als Merle een les hiphop bijgewoond. Merle heeft nog extra, haar eigen balletles en, een proefles Jazz kunnen meedoen.

Merle heeft het vanaf de start van haar balletles elke keer over dansen op klompjes gehad. Oftewel; tap dansen. Dit wilde ze graag uitproberen, helaas door virus nummer….?!?!?was onze dame te moe om deze les mee te kunnen doen…. Helaas pindakaas, volgende keer beter!

Het weekend hebben we vervolgd met rustige activiteiten en rommelen in en om het huis, zoals gras maaien, slapen, televisie kijken, water ballonnetjes vullen (en gooien), balspel met flessen water (andermans waterfles omgooien met de bal, degene met nog het meeste water in zijn/ haar fles aan het eind heeft gewonnen) en het barbecueën mocht hierin ook niet ontbreken. 😉

Waterballonnetjes gooien!
BBQEN!

En natuurlijk VADERDAG! Zondagochtend hebben Chantal, Jilles en Merle een overheerlijk Vaderdag ontbijtje gemaakt. En daarbij mochten de zelfgemaakt cadeautjes zeker niet vergeten worden!

Ontbijtje voor de liefste vader van onze kinderen!

Een aantal weken geleden hadden we kikkervisjes gevangen. Van deze hoeveelheid heeft één kikkervisje het overleefd! Deze zien we groeien van kikkervisje, naar kikkervisje met achterpoten en een staart, naar halve kikker met een staart. Het kikkervisje verzorgen we door om de 2/3 dagen vers slootwater te geven, de blaadjes van paardebloemen fijn snijden en in het water gooien. En inmiddels hebben we een vlotje in het water, dat zodra de halve kikker met staart wilt ademhalen dat dit zou kunnen!

Verder zijn we afgelopen maandag weer begonnen aan de laatste volle week school, voordat de zomervakantie mag beginnen.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading