Categories:

En toen moesten we afgelopen week toch even een tandje zachter lopen.. want dat tripje Kingston… Dat was stiekem toch wel vermoeiend!🙈

Merle gaf de eerste aanzet met goede hoestpartijen. En tja… met de tegenwoordige ‘COVID-19’ tijd…. Alleen hoesten… En oké… toch ook niet zo’n goede nacht… besloten we de rust voor deze dame in acht te nemen en dus school even te laten.

Jilles (na 2 dagen school), en een paar dagen daarna Chantal, kwamen hier gezellig achteraan! En dus kregen we het gezellige ‘zeehondenkoor’ aan hoestpartijen in huize Oosting! 🙈

Met zero symptomen is Jeroen zijn afgelopen week, als enige uit het gezin, het ‘normale’ ritme aangegaan.

Laten we daarom maar snel het weekend erbij pakken… want ondanks dat het hoesten nog niet gestopt is… maar de zelftesten een negatieve uitslag gaven en de 5 dagen quarantaine er wel op zaten 🤪😉 en de nachten weer beter door te komen waren..

Zijn de kinderen naar Hiphop dansen geweest en hebben we als ‘klapperrrrr 😉 van de week!’ zalmen in de Bronte Creek zien rondzwemmen!

Aangezien we deze gebeurtenis vorig jaar gemist hadden en we dit nog hoog op onze bucketlist hadden staan, mochten we dit dan toch vandaag afvinken! ✅💪 YES!

Helaas een gestrande zalm… gemiddeld toch wel zo’n 80 cm groot!
Zalm eitjes
Oké oké… hier dus ook nog genoeg in leven!
Visser met een MEGA zalm! 💪
En ook zeker genoten van de herfst!
En nog meer herfst!
Herfst!

Zomer! 🙈 oh nee… HERFST!

Tags:

6 Responses

  1. Weer een mooie rapportage van jullie belevenissen aldaar. En inderdaad staat Canada bekend om die herfstkleuren, machtig mooi!

  2. Tja, je zou t bijna vergeten met alle covid- testen, maar gewoon verkouden zijn bestaat ook nog 😉. Hopelijk alle drie weer klachtenvrij.
    En wat weer een prachtige foto’s!👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading