Categories:

De eerste blog van 2023 in Canada!

En wat voor één! Want…. We zijn alweer 3 weekenden en ruim 2 werk/school weken verder!

De eerste routine week was wel weer even aanpoten na een jetlag en een gezellige vakantie waarin veel kon en weinig structuur te vinden was. 😉 Er waren duidelijk vermoeide gezichtjes te zien.

Maar goed, wat hebben we genoten!

En dan nu: Wat hebben we deze weken in Canada weer mee mogen maken?

Het skigebied, met hooguit 30 minuten reisafstand, was kort nadat we weer in Canada aankwamen geopend met enkele liften.

Nou! Dat moet je ons geen 2de keer vertellen, want met de skipassen, die we al vanaf November opgehaald hadden, zaten we stiekem te wachten totdat we (eindelijk😉) mochten gaan.

En zo, hebben we afgelopen weekend, en vorig weekend, de latten in de auto geladen!

Zie voor een goede indruk de foto’s hieronder!

Jut en Juul! 😉
In de skilift!
Op de carpet lift!
Uitgeput!
Even uitrusten bij een vuurtje

De binnenspeeltuin in Nederland was zo geslaagd dat Jilles en Merle vlak na aankomst in Canada vrijwel direct begonnen over een binnenspeeltuin.

Laten ze deze gelukkig ook in Canada hebben. En zo gezegd, zo gedaan! 😉

Draaiende tunnel!

Verder zijn we nog op een prinsessen verjaardagsfeestje geweest van een klasgenootje van Merle. Merle kan niet wachten totdat het haar verjaardag is… dan wil ze ook heel graag een prinsessen party!

Prinsessen verjaardagsfeestje!

Jilles is (niet alleen gewisseld met zijn tanden😉 maar…) gewisseld van sport! Hiphop dansen was het helemaal, maar omdat meneer alles leuk vindt hebben we gekeken wat er nog meer mogelijk is. En daarom gaat hij vanaf nu, niet meer naar hiphop, maarrr….elke vrijdagmiddag naar een gymzaal waar hij een sport gaat uitoefenen en welke sport? Dat is elke week een verrassing! Zo was les 1 voetballen en les 2 volleyballen. In afwachting wat nog meer komen gaat! Een succes is het zeker!

Voetballen!

Daarnaast zijn alle routine activiteiten als: werk, school, pianoles voor Jilles, ballet -en hiphop les voor Merle, spelen met vriendjes ook gewoon doorgegaan.

Is er qua werk nog het nodige gedaan? Jazeker! Namelijk:

Jeroen verhuist van kantoor op het werk.

Nieuwe kantoor van Jeroen

Samen gewerkt aan een klus voor een klant. Laat dat maar aan Jeroen en Chantal over, neem als voorbeeld het huis in Nederland! Maar goed, dat wisten de Canadezen niet. Dus die stonden met regelmaat om de hoek te kijken of het wel goed ging samen! 😉🤪

Het groen met gele materiaal moest er af geschroefd worden. Daarvoor in de plaats werd het groene materiaal gemonteerd. Zie de 2 foto’s aan de rechterkant. Met een ochtend arbeid en ruim 200 verbouwde producten verder, kon er een klant heel blij gemaakt worden😉

Voor de nieuwsgierigen onder ons😉 Wat is dit nu eigenlijk? Waar gebruik je dit voor?

Voor daken, maakt niet uit: plat of licht schuin, om installatie te ondersteunen van bijv. zonnepanelen, klimaatinstallaties of loopstraten. Ze hieronder wat voorbeeld foto’s, zie ook de website van Walraven.

Voorbeeld: Walraven.com: BIS Yeti 480
Voorbeeld: Walraven.com: BIS Yeti 480

En nu?

Nu is Jeroen naar Amerika gevlogen voor werkzaamheden en houden Chantal en de kinderen het allemaal in Burlington draaiende!😉

Tags:

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading