Categories:

Over ‘hulp’ -brigade gesproken! Nou die zijn gearriveerd!

Daar was nog wel een ding!… Want.. Nadat we (o)ma en (o)pa opgehaald hadden van de luchthaven, met z’n allen, raakten we zo in gesprek… Jeroen ging nog even op zoek naar een betaalautomaat. En de rest ging alvast naar de auto om deze vol te laden….

Maar dan moet je NIET, als je op het knopje (op de sleutel zelf) ‘achterklep openen’ drukt, de sleutel in de auto laten liggen en vervolgens het knopje aan de binnenkant van de auto ‘achterklep sluiten’ drukken! WANT:

Zo lagen de koffers, met de sleutel en Chantal haar telefoons in de auto en verder stond iedereen buiten. Zonder weer in de auto te kunnen….😳

Oeps….

En zo stonden opa en oma en de kleinkinderen zich in de parkeergarage te vermaken en stond Chantal zenuwachtig te wachten totdat Jeroen er aan zou komen….

Toen Jeroen eenmaal terugkwam, heeft hij (lees: ‘deze held’) een telefoonnummer gebeld. Dit telefoonnummer kwam uit bij een centrale voor pechhulp en zij hebben gezorgd dat er iemand kwam om onze auto te openen!

Dus na 1,5 uur, rennen, tikkertje, Annemarie Koekkoek, stonden we opgelucht weer bij de auto. Klaar om ons, en ons bezoek, veilig bij ons nieuwe huis af te leveren! 😉

Pfff…. Goede start zo! 🙈

Maar goed, terug naar toen de reis voor (o)pa en (o)ma Schneider geboekt werd, werd er nog niet gesproken over een verhuizing.

Maar nu de verhuizing op de planning stond was het wel heel erg fijn om een handje extra te hebben voor het schoonmaak karwei!

Aanvankelijk was het plan om alleen het ‘oude’ adres schoon te maken. We hadden al bedacht dat dit een leuk ‘moeder-dochter’ klus zou zijn, voor Chantal en haar moeder. Maar doordat het ‘nieuwe’ huis zo vies was, hadden we geen zin in het schoonmaken van 2 huizen!

We zijn geen Assepoester! 🤪

En dus hebben we een afspraak gemaakt met de verhuurder van het nieuwe huis dat zij de schoonmaak kosten van hun huis betalen.

Nou hoeven zij niet te weten dat wij dat huis voor de rekening hebben genomen. Want ja, welk schoonmaakbedrijf kan er nog op het laatste moment als we verhuizen nog snel een huis schoonmaken. (🤪 Nee, zelfs in Canada niet😉)

Wij hebben het schoonmaakbedrijf bij ons ‘oude’ adres laten komen, met op de factuur het adres van ons ‘nieuwe’ huis! 😉 Soort creatief boekhouden!

Maar goed, terug naar de ‘hulp’ -brigade. Want wat is er hard gewerkt! Onkruid uit de tuin gehaald, badkamer, kelder en wc beneden gesopt! En daarbij nog de dagelijkse schoonmaak als stofzuigen, strijken! Wat zijn we verwend met hun aanwezigheid! En niet te vergeten; wat is het enorm gezellig en fijn elkaar weer te zien!

Wat hebben we gedaan?

Geknuffeld natuurlijk!

Uhm… en….Gekletst, gebbqt, de kinderen vonden het geweldig dat opa en oma wat keren mee gingen, met brengen en halen, naar school! Het was ook nog hun laatste schoolweek voor de zomervakantie. Opa en oma zijn nog mee geweest met het sporten van Jilles! Jeroen en Chantal hebben gewerkt.

Gebbqt! – woven bacon pork tender loin.
En nog een keer gebbqt! Beer can Chicken!

Dat bracht de ‘hulp’ -brigade nog tot een break. Namelijk een paar dagen naar Toronto en de shopping Mall; n.l. Vaughan Mills.

We zijn met z’n allen naar de Niagara Watervallen geweest! Het is en blijft spectaculair! Met elkaar overlegd welke excursie leuk zou zijn om te doen hebben we gekozen voor ‘Behind the Falls’ (voor ons de 2de keer). Er werden een paar opties gegeven maar zowel Jilles als Merle gaven voorkeur voor het lopen onder en achter de waterval. Merle: ‘Ik wil onder de waterval, dan wordt je niet zo nat en koud’ Jilles: ‘Onder de waterval, want dan kan ik jullie rondleiden!’ We waren er dus wel uit!

Bij de maple leaf en maple syrup!
Niagara watervallen!
Behind the falls!
Behind the falls!
Met z’n allen ‘Behind the Falls’!

(O)pa is nog jarig geweest! Over deze party hebben we een losse blog gemaakt! Zie vervolg!

En toen waren de geweldige dagen alweer voorbij… Met z’n allen hebben we (o)pa en (o)ma weer naar de luchthaven gebracht. Het afscheid viel niet mee… Maar we weten: we zien elkaar snel weer!

Bedankt voor de hulp en de
gezellige dagen!

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading