Categories:

Vandaag verlaten we Jasper en gaan we onze trip vervolgen. We rijden richting onze activiteit van vandaag; River Safari!

Daarover later meer!

Onderweg wordt er een bruin bewegend bolletje gevonden langs een meer; we kunnen er vanuit gaan dat dit een grizzly beer was. Te ver weg voor een foto… helaas…

We gaan een uur tijdsverschil door, dus we hebben vandaag een uurtje extra.

Gestopt bij Mount Robson voor een bakkie koffie. Kids hebben via de verrekijker geprobeerd wat meer van de berg op te vangen en even geoefend om een berg te beklimmen.

Mount Robson!
Kijken naar Mount Robson!
Klimmen naar Mount Robson’
En wij genieten met een bakkie! 👍

En toen door naar onze activiteit van de dag! Na even gewacht te hebben kregen we zwemvesten en gingen we op een dubbele kano!

Prachtige uitzichten vanaf het water!

Een heerlijke stille tocht over het water op zoek naar …… wilde dieren…. Helaas niets. Behalve een vrouwtjes visarend op het nest!

Helemaal bovenop een visarend! ✅

Daarna onderweg naar onze volgende camping “Alpine Meadows resort”. Maar niet voordat we nog twee herten hadden gespot!

Een daarvan hebben we hier op de foto!

En een gravel road hadden…. We kregen een soort trauma van vorig jaar!

Even ophelderen. We hadden toen op Vancouver Island een camping geboekt, waarnaar de weg onbegaanbaar was! Na een half uur op deze weg gereden te hebben en we op de navigatie zagen dat de aankomsttijd continu opschoof… zijn we teruggekeerd en hebben we toen een extra overnachting geregeld op de camping waar we anders de volgende dag toch al zouden staan!

Gelukkig zat het deze keer mee en was het ons een enorm warm welkom! Het leek wel all inclusief! 🙈 spelletjes, bootjes om op het meer te varen een kok die tot 20.00 uur met passie een maaltijd voor je maakt! Laten we hier nou net 3 nachten geboekt hebben!

Spelletje spelen!
Lekker eten en even babbelen met de kok!
Even kijken bij het meer!

Wij gaan komende dagen genieten en goed bijkomen van alle indrukken van afgelopen dagen!

Enne het mooie is, we hebben prima bereik vanaf hier! Dus de blogs gaan we weer even goed bijwerken voor iedereen die meeleest!

Tags:

Comments are closed


Loading