Categories:

Vandaag was het alweer iets aannemelijker met 5 uur in de klok bij opstaan.

Om de tijd door te komen tot aan de wat ‘normalere’ tijden hebben we gedanst, gekleid en wat tv gekeken.

Alles aan de kant en lekker dansen! En al snel hadden ze een podium ontdekt.

De eerste “squirrel” is gespot bij ons op de schutting!

We hebben vandaag vooral praktische zaken geregeld, zoals een Canadees bankrekening geopend, een Canadees telefoonnummer aangevraagd en de nodige boodschappen gedaan. Kortom de auto doet het goed! 👌

Geweest voor rekeningnummer, telefoonnummer en wat losse aankopen.

Er is wel een hoop aan te wennen, zoals:

⁃ Het verkeer

◦ waarom wegmarkeringen als je met een “STOP” bord dit ook kunt bereiken. Auto stop laten zetten en de bestuurder laten werken!

◦ Waarom een apart stoplicht voor linksaf, rechtdoor en rechtsaf als je dit met één stoplicht kunt bereiken? Zet gewoon bolletjes onder elkaar (rood, oranje en groen) en daaronder een pijl voor linksaf en degene die rechtsaf willen die moeten gewoon goed uitkijken! (Alleen wel even kijken of het groene bolletje brand)

Als klapper van de dag zijn we naar een waterval geweest in de buurt en hebben we een klein wandelingetje gemaakt; met veel plezier voor Jilles en Merle die het heerlijk vonden om te klimmen en klauteren. (Bezorgde mama was vooral bezig met “kijk uit”, “zullen we niet te ver”, “pas op”, “zullen we de slippers de volgende keer omruilen voor schoenen; wandelschoenen?”)

Smokey Hollow Waterfall
Smokey Hollow Waterfall

Vanavond hebben we kennis gemaakt met wat buurtgenoten. En wat administratie gedaan, zodat Jilles en Merle volgende week netjes naar school kunnen gaan.

Een dag met een voldaan, maar moe, gevoel afgesloten.

Tags:

12 Responses

  1. Jullie zijn inmiddels aan de overkant. Leuk om te lezen hoe het met jullie gaat. Mooi huis hebben jullie en Jilles en Merle vermaken zich ook goed zo te zien.
    Ben benieuwd naar jullie komende verhalen. Ik blijf jullie volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading