Categories:

Aangezien Jilles en Merle gisteren van school een studiedag hadden, konden we ons ‘eindelijk’ allen voorstellen bij papa op zijn werk!

Dus eenmaal daar, was iedereen erg onder de indruk van onze “tweeling” met twee jaar verschil en hun licht blonde, gekrulde haren.

Of iedereen netjes zijn werk voor het weekend heeft afrond, is toch de vraag.😉

‘s Middags hebben we twee pompoenen voor de Halloween paraat gemaakt! 🎃🎃 Wat hebben Jilles en Merle er alvast mooie creaties van gemaakt! Ze verheugen zich al enorm op dit festijn. Drie weken wachten is dan nog wel lang.

Pompoen snijden voor Halloween!
London👌

Vandaag gestart met een ritje London (dus we zijn echt niet zo heel ver van jullie vandaan🤪) en op de terugweg een prachtige herfst wandeling gemaakt, nl. bij “Dorchester Mill Pond EcoTrail”.

Uitleg ‘kikkervisje naar kikker’
Aangelegde waterval

Genoten van eekhoorns, vogels, kikkers, slakken, insecten, vlinders, paddestoelen, eikels, eikel dopjes, kleuren blaadjes, takjes, lopen over bruggetjes, het meertje, een aangelegde waterval.

We hadden twee verzamelaars bij ons. Dus wat we aan eten, uit de tas, gegeten hadden, vulden zij met hun verzameling aan. We hebben ervan geleerd, want de volgende keer krijgen beiden een eigen plastic zak mee, zodat ze hun eigen verzameling kunnen sjouwen.

Verzameling(en) van de verzamelaars!

Kom maar niet aan hun zelfbedachte geniale ideeën, want dan is de wereld te klein!

Helaas was er wel iets voorgevallen, waardoor het idee van één van hen helemaal in duigen zou vallen…. Er was nl. een stoute eekhoorn die, op het moment dat de ‘verzameling’ even aan de kant was gelegd, een nootje had gestolen…. Tja dan kan je niets meer…

Gelukkig was het verdriet snel over en zijn we uit eten geweest op het terras bij “Roadhouse Kelseys”.

Eenmaal bijna thuis zagen we nog een regenboog! 🌈

Regenboog

Tags:

5 Responses

  1. Al een prima mini-vakantie aan t worden als ik t zo lees! Heerlijk die omgeving daar (hoewel de herfstkleuren ook hier de bossige stukjes natuurlijk ook erg mooi maken).
    Mooi weer voor allerlei wandel- en speel-plezier! En ook erg leuk natuurlijk om eens bij paps op t werk te gaan kijken, want dat was natuurlijk wel ook waarom jelui nu in Canada zitten! Wat er dan aan werk blijft liggen kan mooi na t weekeinde… happy thanksgiving!

  2. Van afstand geniet ik mee!
    Hoop voor jullie dat het weer meewerkt en jullie nog twee mooie dagen hebben voor de “mini vakantie “ Enjoy and have fun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading