Categories:

Jeroen gaat met regelmaat naar het buitenland voor zijn werk, maar wat doet hij daar nou eigenlijk?

Buitenlandse zakenreizen klinken wel interessant en dat is het ook. Maar wat heeft dit voor nut?

Kom je ook nog eens ergens als je praat over “Ik ga naar het buitenland op zakenreis”, of zie je eigenlijk niets anders van die omgeving dan je hotelkamer en een fabriek?

Op al deze vragen antwoord in deze blog! We nemen je graag mee in het verhaal waar Jeroen mee aan de slag is:

De bevestigingsbeugels van Nederland komen niet helemaal (of was het helemaal niet?😉) overeen met de beugels van Canada en Amerika. De overeenkomsten met de laatste twee genoemden zitten dichter bij elkaar dan Europa. Want: “Waarom is er inches en centimeters?”, of “Miles en kilometers?” Dat maakt het net even anders, de verschillen in Amerika en Europa.

Aan Jeroen, onder andere, de taak om te bekijken of de beugels van Nederland beter zijn voor gebruik of juist die van Canada/ Amerika. Of… Laten we het beste van beide beugels in één beugel creëren! “Hoe kunnen we zorgen dat het Europese materiaal hier ook goed op aansluit?”

En dan is het fijn als je het materiaal zowel in Canada als in Amerika kan zien, voelen en bekijken. En betrokken bent in hoe dit traject van productie in gang gezet wordt.

Om wat voor beugels gaat het nou eigenlijk? Nou…. niet over beugels in je mond!😉 Maar beugels voor buizen (regenbuizen, rioleringsbuizen, afvoerbuizen, enz) die je bevestigd aan de muur/ wand of plafond. Beugels waarvan je denkt, nou produceer gewoon, maar er gebeurd meer achter de schermen dan dat je zou denken.

Even praktisch, je parkeert je auto in een parkeergarage en kijk eens omhoog, de buizen die je ziet zijn opgehangen met (9 van de 10 x) DEZE bevestigingsbeugels!

OF

Kijk eens bij woningen naar de regenbuizen, deze zitten vast met (9 van de 10 x) DEZE bevestigingsbeugels!

En kijk voor meer beeldvorming mee met dit filmpje. Want het gaat natuurlijk niet om 1 maat of 1 vorm.

Het ene bezoek is het andere niet. De ene keer is er wat meer tijd om de omgeving te verkennen en met jaloersmakende foto’s thuis te komen. En het andere bezoek staat vol gepland, waardoor je alleen kunt zeggen “Ik ben op deze plek geweest voor werk”

Voor dit bezoek is er geen verkenningstocht geweest. Dit bezoek stond in het teken van kennismaken met de collega’s in de locatie in Walled Lake, vlak bij Detroit, waar productie, verkoop en magazijn samen te vinden zijn. Aangezien dit ook een onderdeel is van Walraven, is het goed om deze collega’s eens te zien en spreken. Hier zal de komende tijd veel mee worden samengewerkt. Dit bezoek was in Walled Lake de eerste, maar ook de laatste om er heen te gaan, aangezien het (hoofd)kantoor in Amerika zich nu in Danville (VA) bevindt.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading