Categories:

Nadat de kinderen gisterenavond luidkeels de liedjes van Sinterklaas hadden gezongen, in de hoop dat Sinterklaas en/of de Pieten wel iets langs zouden kunnen komen brengen bij ons in Canada.

We hadden gemeld dat de mensen hier in Canada geen Sinterklaas kennen en dus konden Jilles en Merle afgelopen weken zodra ze uit school kwamen wel het Sinterklaas Journaal (“met Dieuwertje Blok!”) kijken, maar helaas geen schoen zetten… Want er zou toch niets in komen…

Bij het naar bed gaan, gisteren, zeiden de kinderen al: “Ik hoop maar dat er geen rommel-Piet langs komt..”

Tja dat had rommel-Piet natuurlijk gehoord….🙈

De volgende ochtend stonden de kinderen springend om 06.30 uur naast ons bed, met de vraag “Zal er iets in onze schoen zitten?”, “Mogen we naar beneden?”

Nou, niet alleen de schoenen waren gevuld! 🙈 Het bericht aan Sinterklaas was gelukkig goed aangekomen, want het huis was ‘op z’n kop’ gezet, schoenen waren gevuld en er was een zak vol met cadeautjes afgeleverd!!!

Nu horen we de brandende vraag; “Waar had Sinterklaas de kinderen mee verwend?” Nou, naast het snoepgoed, voor ieder een helm (voor op de fiets en/of step), voor Merle een toeter voor op de fiets, Jilles stukjes treinrails om zowel Duplo als de houten treinrails mee te kunnen combineren en nog wat cadeautjes voor samen, zoals basketbal, voetbal, football en een platte lichtgevende bal met 2 doeltjes.

Wat een geweldig feest! Het voordeel van deze ochtend viering; de gekregen cadeautjes werden overdag al goed uitgeprobeerd!

Tags:

6 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Loading